Om oss

Om oss

Effektum AB är ett litet företag med stor erfarenhet. Vi inriktar oss primärt mot förlagsverksamhet, men arbetar även med grafisk produktion, bokproduktion och marknadsföring. Under 2017 ligger fokus på att ge ut barn- och ungdomsböcker, allt för att stimulera läsandet i åldersgruppen.

När det gäller marknadsföring och grafisk produktion är vi ett alternativ för mindre företag som behöver hjälp att ta fram marknadsmaterial. Vårt mål är att på effektivaste sätt hjälpa dig som kund att producera ditt material och marknadsföra dina produkter och tjänster för ökad omsättning och lönsamhet.

Effektum AB ägs av Harald & Barbara Kjellström i Älvsjö, söder om Stockholm.

 

Affärsidé

Att stimulera läsandet hos barn, ungdomar och vuxna genom att producera och ge ut pedagogiska kvalitétsböcker.

 

Effektums verksamheter

Effektum Förlag ger ut egen litteratur med fokus på att skapa böcker som stimulerar barn och ungdomars läsande. För barnböckerna är målet att innehållet ska var pedagogiskt genomtänkt och stimulera lärande enligt Skolverkets läroplan för förskolan. Böckerna produceras dels med enklare bilder och texterna formges för att underlätta för de som har dyslexi. Ungdomsböckerna ska stimulera till läsande för barn i skolåldern.

Effektum Bok fokuserar på att hjälpa blivande eller etablerade författare samt företag att producera litteratur. Effektum utformar texter så att budskapet förmedlas på bästa möjliga sätt och samtidigt är estetiskt tilltalande. Detta görs med en mångårig typografisk kunskap för att ge bästa läsupplevelse.

Effektum Marknad fokuserar på att producera marknads- och reklammaterial.

 

EFFEKTUM AB

Liljestigen 17

125 53 Älvsjö

 

Björsund 10:7

645 92 Strängnäs

TELEFON

+46 (0)706 19 75 94

+46 (0)708 93 65 68

Vi brinner för bra böcker

Typografi och kunskap – skapar läsvärda böcker

Copyright © Effektum AB